Derfor er pulsklokker så populære

Pulsklokker blir stadig mer populære som et treningsverktøy for den glade sportsutøveren, enten du trener i treningsstudio, utendørs sammen med andre eller på egen hånd. Den bidrar til en bedre treningsøkt og hjelper deg med å forbedre dine resultater. Ved å måle din puls og dine skritt, øker du enkelt din motivasjon og treningsglede.

Riktig valg av pulsklokke øker treningsgleden
Med en pulsklokke går det som en lek å holde rede på treningsintensiteten og dine vektmål. Din motivasjon- og treningsglede opprettholdes, og du lager deg raskt nye mål. Med både makspuls- og kaloriteller er en pulsklokke noe av det mest praktiske treningsverktøyet du kan benytte under din treningsøkt. Du dokumenterer lett din fremgang og lærer mer om egen kropp. I dag finnes det utallige varianter av praktiske pulsklokker. Som fargerikt og tøft tilbehør til ditt treningstøy skaper du ditt eget image, og – ikke minst, dokumenterer du dine egne mål og fremskritt. Skaff deg en pulsklokke i dag.

Ny teknologi i alle prisklasser
Du finner pulsklokker i alle varianter og prisklasser. Dagens teknologi er tilpasset både friidrettsutøveren og hjemmetreneren. Med god kvalitet tilbyr kjente merker som Casius, Polar og Nike pulsklokker som tilfredsstiller dine behov. Din favorittklokke teller dine totale skritt i løpet av en aktiv dag. Den teller også kilometer og kalorier. Det er også viktig at klokken er vanntett, praktisk og behagelig å bruke. Varier din trening med en pulsklokke som passer deg og din treningsaktivitet. Det spennende utvalget av farger og design gjør at din utvalgte klokke enkelt matcher perfekt treningstøyet.

Trening i skog og mark
Kjøp den riktige pulsklokken engasjer deg mer i treningen. Du kommer raskere i form, din motivasjon øker betraktelig og dine resultater er lett lesbare på klokkens display. Med din favoritt på armen finner du enkelt frem til din motivasjon til å trene i skog og mark. Med det riktige utstyret øker du løpegleden og kan med iver nå din makspuls. Den bidrar også til at turen på sykkelsetet blir i høyt tempo, og at du slår dine egne rekorder. klikk her og finn din favoritt.

Klokke til både hverdags- og trening
Finn din pulsklokke med det riktige design og de attributter som spiller en vesentlig rolle for deg. Kvalitet til riktig pris, og friske farger som passer både ditt trenings-og hverdagsantrekk. Det tidsriktige alternativet til pulsklokken er en multiklokke – en multifunksjonell klokke du benytter deg av i din hverdag. På displayet finner du praktiske hjelpemidler som treningsdagbok og kalender, tidsur og stoppeklokke. Designen er i dag så funksjonell at du ikke trenger flere klokker enn én. Hva med en skrittteller på jobben?

Klokker tilpasset din smarttelefon
Den moderne pulsklokken er en multiklokke, som enkelt brukes sammen med din smarttelefon. Med kjente merkevarer som Apple Watch og Samsung Gear S, har teknologien aldri vært bedre. Den gir deg den perfekte oversikten over funksjoner, kontakter og apper. Den fungerer samtidig som en pulsklokke, og overvåker din helse og ditt aktivitetsnivå på en oversiktlig måte. Med stabil brukervennlighet og luksuriøst design og kvalitet, erstatter multiklokken både bruk av smarttelefonen og pulsklokken. Moderne virkemidler forenkler din hverdag og din livsstil.

Din pulsklokke er din motivasjonsfaktor
Den riktige pulsklokken hjelper deg i gang med treningen og gir deg den motivasjonsfaktoren du trenger til en aktiv hverdag. Velger du i stedet en multiklokke, kobler du den lett til din smarttelefon. Valget er ditt – Øk din hverdagsglede med tekniske attributter. Kjøp deg en ny klokke i dag.